marți, 15 octombrie 2013

Castiga sanatate cu ... lapte de migdale

Laptele vegetal este o alternativa sanatoasa a laptelui de vaca. La fel de gustos si plin de calciu, minerale si vitamine pretioase, hranitor si benefic pentru oricine, de la copii la varstnici. De fapt, nu e un chiar lapte, ci un lichid alb, de consistenta asemanatoare laptelui, produs din materii prime de origine vegetala: migdale, soia, orez, canepa, cocos.

 
Laptele vegetal este in primul rand de folos persoanelor care sufera de intoleranta la lactoza, care pur si simplu sunt obligate sa se abtina de la lactate. Aceste persoane pot bea lapte vegetal cat doresc, nu vor avea nici o reactie alergica. In al doilea rand, laptele din vegetale nu are adezivi alimentari, nu baloneaza ca laptele de vaca, nu contine grasimi saturate care afecteaza arterele, ci doar grasimi bune. Nu produce diaree. Nu ingrasa, nu contine pesticide, nitriti, nitrati, zahar, colesterol, gluten, lactoza sau chimicale care se gasesc de obicei in laptele de magazin. Laptele vegetal e bogat in acizi grasi mono si polinesaturati, despre care medicii spun ca scad riscul aparitiei cancerului.

Voi consumati lapte de migdale? Aceasta bautura abunda in nutrienti si aduce nenumarate beneficii sanatatii:

- infrumusetarea pielii- pentru ca laptele de migdale are proprietati antioxidante, va incetini procesul imbatranirii pielii si va ajuta la intinerirea pielii

- cresterea nivelului de energie - riboflavina, cuprul si manganul din compozitia acestora va vor oferi mai multa rezistenta si veti fi mai energici

- scaderea in greutate - migdalele contribuie la mentinerea pe termen lung a senzatiei de satietate, scazand apetitul alimentar

- reglarea tensiunii arteriale - migdalele ajuta la reglarea tenisunii arteriale, intrucat sunt bogate in potasiu si sarace in sodiu

- ameliorarea diabetului zaharat - migdalele reduc cresterea brusca a glucozei din sange si a insulinei dupa mese gratie continutului lor important de fibre

- imbunatatirea functiei cerebrale - migdalele contin riboflavina si L-carnitina, nutrienti care stimuleaza activitatea cerebrala si pot reduce riscul declansarii bolii Alzheimer

- alcalinizeaza organismul - atunci cand organismul uman nu este alcalinizat suficient creste riscul formarii osteoporozei, scade functia imunitara, are loc cresterea in greutate si valorile energiei vor fi scazute

Pe www.biorganicbubu.ro gasiti

1. lapte de migdale bio indulcit cu sirop de agave http://www.biorganicbubu.ro/index.php?id_product=390&controller=product
2. lapte de migdale cu orez http://www.biorganicbubu.ro/index.php?id_product=389&controller=product


Laptele bio de migdale este nu numai un aliment sanatos dar are si un gust minunat, pe care cu siguranta il vei iubi. Migdalele sunt o sursa naturala de combatere a stresului si a oboselii. Contin o rezerva bogata in fier, precum si o cantitate mare de vitamina E, un antioxidant puternic revitalizant al parului si pielii. Laptele de migdale are o multitudine de beneficii care te ajuta sa te mentii in forma si sa-ti pastrezi o sanatate de fier. Este ideal pentru cei cu probleme cardiovasculare sau cei care sufera de intoleranta la lactoza, intrucat nu contine colesterol sau lactoza. Avantajul laptelui de migdale in fata celui de origine animala este ca nu contine colesterol si grasimi saturate.
 
Intregul continut al site-ului www.biorganicbubu.ro este proprietatea Danucol SRL-D si a furnizorilor sai, fiind aparat de Legea nr 8/1996 (legea pentru protectia drepturilor de autor). Folosirea fara acordul in scris al societatii Danucol SRL-D, a oricaror informatii, date sau fotografii, se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu