duminică, 23 iunie 2013

De ce BLOG – De ce BIO – De ce BIORGANICBUBU

         Doriti sa aflati mai multe despre cum sa traiti sanatos adoptand un stil de viata ecologic? Sunteti in cautare de informatii despre cum puteti trece la o alimentatie sanatoasa?

Doriti sa deveniti “verde”, sunteti preocupati de planeta si incotro ne indreptam? Sunteti in cautare de produse organice si solutii care sa va ajute sa duceti o viata linistita, mai armonioasa si fara stres? Doriti ca activitatile pe care le intreprindeti sa nu aibe impact asupra mediului?
Sunteti in cautarea unor alternative mai sigure, mai sanatoase si eco-friendly? Sunteti ingrijorati de toxinele si chimicalele la care suntem cu totii expusi zi de zi?
Daca sunteti in cautarea raspunsurilor la aceste intrebari, atunci ati ajuns la locul potrivit! Blogul Biorganicbubu.ro va spune totul despre viata organica si produsele “verzi”. Ne-am propus sa devenim ghidul dvs on-line de informatii pretioase oferindu-va o varietate de solutii naturale si organice pentru a va ajuta sa duceti viata sanatoasa pe care o doriti.
Viata in aceste vremuri in schimbare este o provocare. Multi dintre noi simt ca umanitatea si planeta noastra ca un intreg este pe punctul de a face fata unei situatii de criza. Suntem impovarati de violente fara sens si expusi zilnic poluarii mediului si a aerului, toxinelor din apa, pesticidelor din produsele noastre alimentare si amenintati de incalzirea globala.
Am auzit de ratele de crestere a infertilitatii, de epidemiile nationale de obezitate si de autism ale copiiilor nostri, de conditiile meteorologice extreme din intreaga lume, de mutatiile genetice, de crestere numarului de specii disparute (extincte) si de moartea in masa a albinelor. Multi dintre noi sunt stresati, suprasolicitati, grabiti, obositi, chinuiti de problemele cronice de sanatate.
Spre deosebire de generatiile anterioare (si mai multe culturi indigene care inca mai exista in prezent), ne-am pierdut simtul legaturii cu natura. Intre lumea noastra, pamantul nostru si vietile noastre trebuie sa existe un echilibru. Mama Natura ne da alarma fiind nevoie doar de timp pentru a o asculta!
Vestea buna este ca exista o solutie si o alternativa la toata aceasta nebunie - viata organica.
Biorganicbubu este un blog despre viata “verde” si ghidul dvs pentru alegerea corecta a produselor naturale si organice. Aici veti gasi o bogatie de informatii pentru a va ajuta sa adoptati un stil de viata sanatos. Blog-ul nostru, ofera o perspectiva personala a vietii organice de zi cu zi, oferindu-va stiri, sfaturi, descoperiri, experienta gustului cu produse alimentare delicioase, aventuri naturale etc! Blogul va tine la curent cu toate completarile si modificarile site-ului www.Biorganicbubu.ro

Asadar .... Think GREEN because green is not a colour... is a state of mind.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu