luni, 1 iulie 2013

Recomandarea verii: Weleda Summer Travel Kit

Iata ca a venit si vara cu alaiul ei cu tot, a venit vacanta, cu trenul din Franta! Miroase a tei si a relaxare la soare. Tu unde pleci vara asta? Indiferent ce destinatie alegi, noi iti propunem un mic travel kit, care sa iti faca vacanta mai placuta, fara sa-ti ingreuneze bagajul. 

Stilul modern de viata ne expune pielea zi de zi la noi provocari. Schimbarile frecvente ale vremii, chimicalele din produsele cosmetice, agentii chimici de curatare sau parfumurile sintetice, conservantii, pesticidele etc, toate acestea au un efect negativ, care se acumuleaza in timp. Produsele Weleda pentru ingrijirea corpului curata, protejeaza si reimprospateaza pielea cu ingredientele lor naturale, pure. Acestea restabilesc si stimuleaza capacitatea pielii de a se adapta mediului inconjurator.

Oriunde ai merge, e bine sa ai un balsam de buze la tine. Everon de la Weleda (4g) are si SPF 4, asa ca iti va ingriji buzele si la plaja. Iti va adauga un plus de farmec lasandu-ti buzele moi si fine cand iesi in oras, iar daca vrea, poate sa il foloseasca si el, deoarece este incolor. Balsamul pentru buze Everon de la Weleda calmeaza si ingrijeste fara a lasa un film gras pe piele, deoarece nu contine materii prime pe baza de uleiuri minerale. Untul de shea, ceara de candelilla si ceara de trandafiri protejeaza buzele delicate, oferind in plus o protectie solara naturala (SPF 4) fara a contine filtre UV sintetice. Everon ofera o protectie de incredere impotriva actiunii mediului inconjurator, previne craparea si arsurile buzelor si le confera o stralucire matasoasa.
http://www.biorganicbubu.ro/index.php?id_product=301&controller=product

Apoi, ca sa te poti tine de itinerarul incarcat pe care cu siguranta ti l-ai propus, inainte de plimbare incearca Balsamul Weleda pentru picioare (75ml). Cu smirna, galbenele si ceara de albine, acesta ingrijeste si fortifiaza pielea picioarelor. In plus, smirna creeaza un micro-climat placut: indeparteaza transpiratia fara a o opri prin acoperirea porilor, rezultatul fiind un mediu lipsit de efectele neplacute ale acumularii de umezeala.
http://www.biorganicbubu.ro/index.php?id_product=295&controller=product


In arsita verii trebuie sa gasim solutia ideala pentru a reduce mirosurile neplacute si a ne pastra senzatia de prospetime mai mult timp... Deo Citrus... by Weleda ♥ Pentru un plus de prospetime, ia cu tine si Deodorantul Weleda Citrus (30 ml). Acesta contine uleiuri esentiale naturale din flori si plante medicinale si uleiuri eterice din coaja fructelor de citrice, ce au un efect dezodorizant bland, fara sa afecteze functiile naturale ale pielii. Nu contine saruri de aluminiu sau alte substante chimice care ar putea dauna. 
http://www.biorganicbubu.ro/index.php?id_product=302&controller=product

Distractie placuta! :)

Intregul continut al site-ului www.biorganicbubu.ro este proprietatea Danucol SRL-D si a furnizorilor sai, fiind aparat de Legea nr 8/1996 (legea pentru protectia drepturilor de autor). Folosirea fara acordul in scris al societatii Danucol SRL-D, a oricaror informatii, date sau fotografii, se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare.

Sursa: aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu