marți, 6 august 2013

Weleda Baby - gama completa de ingrijire a bebelusului


Pericol de iritatii ale pielii sau alergii? Gama Weleda cu galbenele este exact ceea ce aveti nevoie! Amestecul de extracte vegetale naturale atent selectionate stimuleaza functiile naturale ale pielii, aceasta ramanand in permanenta hidratata. Extractul de galbenele calmeaza inflamatiile pielii si invelesc bebelusul intr-un strat placut de caldura, ca o imbratisare plina de iubire. Ceara de albine impreuna cu acizii grasi esentiali din uleiulde migdale dulci, formeaza un foarte fin strat protector la suprafata pielii care nu inchide porii, permitand acesteia sa respire.
In sezonul rece, frigul, vantul si umiditatea scazuta sunt principalii factori care usuca pielea bebelusului si pot provoca iritatii. In sezonul cald, excesul de caldura, praful si transpiratia pot provoca de asemenea iritatii. Inainte de a iesi la o plimbare, pielea bebelusului poate fi protejata de o crema special conceputa pentru hidratare si protectie. O solutie naturala, sanatoasa si eficienta o reprezinta Crema faciala cu galbenele pentru bebelusi, de la Weleda.

Eczemele reprezinta o alta problema foarte des intalnita la bebelusi, cauza acestora fiind deseori dificil de identificat, de cele mai multe ori fiind vorba de o alergie. Cauzele alergiilor la bebelusi sunt de cele mai multe ori contactul cu apa, sapunul, produsele cosmetice sintetice, caldura sau vantul. Reactiile alergice pot fi insa cauzate si de anumite alimente, sau pot fi mostenite si astfel determina iritarea pielii. Ingrijirea zilnica cu o crema neutra de baza, cu adevarat naturala, precum Crema de corp cu galbenele sau Lotiunea de corp cu galbenele de la Weleda baby, poate proteja pielea lezata de o serie din cauzele mentionate mai sus, facand-o mai puternica.

Un strat subtire de Crema de galbenele pentru zona scutecului ajuta la calmarea pielii iritate, deoarece oxidul de zinc continut usuca petele umede si are un efect calmant asupra acesteia, iar extractele de galbenele biologice, musetel si ceara de albine hidrateaza si protejeaza. 

Pielea bebelusului tau va deveni mai moale, mai fina si mai protejata cu Uleiul de galbenele pentru bebelusi aplicat prin masaj, dupa baita.

Baile zilnice, cu apa calduta si sapun indeparteaza uleiurile naturale ale pielii, care o protejeaza, insa daca folosesti produse naturale, cum este Samponul si lotiunea pentru spalare cu galbenele de la Weleda Baby, poti preveni cu usurinta uscarea pielii micutului. Acesta asigura o curatare blanda pentru corpul si parul bebelusilor, mentinand in acelasi timp sanatatea si finetea acestora.

Gama Weleda Baby:
- este dezvoltata impreuna cu medici, farmacisti si moase
- special conceputa pentru pielea sensibila a bebelusilor si copiilor
- are la baza extractul de Calendula – galbenele cultivate biodinamic
- produsele contin uleiuri vegetale pure si extractele naturale de galbenele, musetel, migdale si susan, din culturi controlate biologic si biodinamic
- dovedita de medicii dermatologi ca fiind foarte bine tolerata chiar si de pielea cu tendinte de neurodermita si eczeme
- produsele sunt ideale si pentru copii mai mari si adulti cu piele hipersensibila

Produsele nu contin materii prime pe baza de uleiuri minerale si nici parfumuri sintetice, coloranti si conservanti!
http://www.biorganicbubu.ro/index.php?id_product=288&controller=product

 Intregul continut al site-ului www.biorganicbubu.ro este proprietatea Danucol SRL-D si a furnizorilor sai, fiind aparat de Legea nr 8/1996 (legea pentru protectia drepturilor de autor). Folosirea fara acordul in scris al societatii Danucol SRL-D, a oricaror informatii, date sau fotografii, se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu