joi, 12 septembrie 2013

Ce inseamna NATURAL si BIO in produsele de igiena orala?


Auzim tot mai des expresii si afirmatii precum “alimente bio”, “cosmetice bio”, “mananc bio”, “traiesc bio” s.a.m.d., dar pana la urma, ce inseamna bio?

In sens pur general, se poate afirma ca produsele marcate bio inglobeaza acele produse in al caror proces de productie nu au fost implicate substantele chimice si s-a intervent la nivel genetic.

Surprinzator, chiar si pe timp de criza, aceasta piata a fost in continua crestere, datorita faptului ca oamenii prefera din ce in ce mai mult sa foloseasca produse blande, care nu contin materii de sinteza sau aditivi de sinteza. In plus, acest lucru este cu atat mai usor de realizat cu cat natura ne ofera numeroase substante care pot inlocui cu succes toate aceste elemente care au efect negativ asupra noastra.

Spre exemplu, un studiu publicat in Journal of the American Dental Association arata ca peste 80% dintre oameni si-ar dori sa aiba dinti mai albi, iar 77% dintre ei spun ca nu sunt multumiti de felul in care arata zambetul lor, in mod specific din cauza culorii. Astfel, albirea dentara este una din cele mai solicitate proceduri cosmetice, dar cei care se decid sa apeleze la ea considera ca tratamentul efectuat in cabinetele stomatologilor este o metoda dureroasa, care aduce efecte adverse, de la usoare iritatii, pana la dureri intense, care apar din cauza substantelor chimice folosite.

De aceea, albirea dintilor cu ajutorul produselor bio a devenit prima optiune a celor ca isi doresc un zambet impecabil.

Iata ce va propunem noi pentru o igiena orala eficienta, dantura alba si sanatoasa



Pasta de dinti naturala Power Smile fara fluor pentru albirea dintilor, 170 g
http://www.biorganicbubu.ro/index.php?id_product=450&controller=product
Pasta de dinti naturala pentru albirea dintilor. Pasta contine 3 elemente de albire fara abrazivi duri: pudra de bambus, calciu, bicarbonat de sodiu. Extractul natural de seminte de susan salbatic si extractul natural de grapefruit previn acumularea de tartru si lupta impotriva bacteriilor. Uleiul esential de menta lasa respiratia proaspata.
Stiati ca ... Pasta de dinti organica, spre deosebire de cea comerciala, este compusa din produse naturale si nu contine triclosan care poate sa iti irite ochii si pielea. Pe de alta parte, fluorul adaugat in pasta de dinti conventionala, cu pretextul de a-ti proteja dintii impotriva cariilor, nu doar ca este inutil, ci este o substanta toxica nenecesara pentru organismul nostru care are efecte secudare periculoase. Fluorul iti corodeaza dintii, facandu-i mai slabi. Atentie, este foarte important ca pasta de dinti pentru copii sa nu contin fluor
Ingrediente: apa, glicerina, extract de samburi de grapefruit, sare de la Marea Moarta, ester C de ascorbat de calciu, ester C de ascorbat de zinc, acid ascorbic, extract de tataneasa, extract de aloe vera, bicarbonat de sodium, extract de seminte de susan salbatic, mentol, polisorbat, ulei de menta, gentiana, echinaceea, galbenele, papaya. Ingrediente certificate organic. NU contine fluor, SLS, conservanti, coloranti, indulcitori artificiali, zaharina sau propilen glycol.

Apa de gura naturala Power Smile pentru albire si respiratie proaspata, 473 ml
http://www.biorganicbubu.ro/index.php?id_product=448&controller=product
Apa de gura contine 3 elemente de albire fara abrazivi duri. Extractul de seminte de susan salbatic previne acumularea de tartru. Uleiul esential de menta lasa respiratia proaspata. NU contine alcool, zahar, fluor.
Unul dintre cele mai importante elemente complementare periajului dentar, apa de gura prezinta o serie de beneficii evidente, atat pentru confortul dumneavoastra zilnic, cat si pentru starea generala de sanatate a cavitatii bucale. Impactul acestor produse este asadar dublu: prin normalizarea echilibrului bacterian din gura ele ofera o respiratie proaspata si ajuta la diminuarea aparitiilor cariilor si ale bolilor gingivale.
Ingrediente: apa, glicerina, extract de samburi de grapefruit, sare de la Marea Moarta, ester C de ascorbat de calciu, ester C de ascorbat de zinc, acid ascorbic, extract de tataneasa, extract de aloe vera, bicarbonat de sodium, extract de seminte de susan salbatic, mentol, polisorbat, ulei de menta, gentiana, echinaceea, galbenele, papaya. Ingrediente certificate organic.

Pentru mai multe produse de igiena orala vizitati pagina noastra accesand linkul urmator http://www.biorganicbubu.ro/index.php?id_category=91&controller=category



Intregul continut al site-ului www.biorganicbubu.ro este proprietatea Danucol SRL-D si a furnizorilor sai, fiind aparat de Legea nr 8/1996 (legea pentru protectia drepturilor de autor). Folosirea fara acordul in scris al societatii Danucol SRL-D, a oricaror informatii, date sau fotografii, se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu