joi, 10 ianuarie 2013

Bentley Organic - cosmetice din natura ... fara sa coste natura !!!

       Bentley Organic este filiala a Thos Bentley & Son Ltd, societate care a fost infiintata prin anii 1850, cu o puternica istorie in industria sapunurilor, acum la cea de-a cincea sa generatie.
In 2000 si din nou in 2007 compania a primit Queen's Award for Enterprise, cea mai inalta distinctie acordata in Marea Britanie pentru performanta in afaceri. Mai mult, Bentley Organic e singura fabrica de sapun din lume care are atat certificari organice (Soil Association), cat si standardul de mediu ISO 14001.

                  

 Are in palmares nenumarate alte premii si nominalizari, ultima notabila fiind participarea ca finalist in 2 categorii la Natural and Organic 2009 Awards, respectiv cu uleiul pentru bebelusi la categoria Best Organic Baby Product si cu dezinfectantul de maini la categoria Best Organic Bodycare Product.

Astfel au ajuns sa creeze gama de ingrijire copii, din care fac parte uleiul pentru bebelusi 100% organic si dezinfectantul de jucarii 90% organic sau dezinfectantul de maini 90% organic. Aceste ultime doua produse, absolut unice si inovatoare, au fost deosebit de bine primite, inclusiv intr-o aparitie elogioasa in Sunday Post in septembrie 2009.

Poate ar trebui sa mentionam: diferenta esentiala dintre dezinfectantul de jucarii de la Bentley Organic si orice altceva existent pe piata este ca acest dezinfectant este certificat de catre Soil Association si in plus trece si toate testele British Standard pentru a ucide germenii si bacteriile. 
O combinatie incredibila, nu-i asa?
Pentru mai multe detalii despre produsele Bentley Organic: www.bentleyorganic.com.

Toate produsele Bentley Organic sunt disponibile pe site-ul Biorganicbubu.ro (http://www.biorganicbubu.ro/index.php?id_manufacturer=3&controller=manufacturer)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu